Diverse group of people together

Nuk je vetem.

3,309,000

të rriturit në Teksas janë duke jetuar
me një sëmundje mendore 1 Me

754,000

të rriturit në Teksas kanë pasur serioze
mendimet për vetëvrasje vitin e kaluar 1 Me

61%

e të rriturve në Teksas të cilët kishin nevojë për trajtim të shëndetit mendor vitin e fundit nuk mori asnjë 1 Me

Gjeni një Ofrues

Qendra eLearning

Kjo qendër burimore është krijuar për t’ju pajisur me njohuri, burime dhe një ndjenjë shprese për të ardhmen – për veten ose dikë tjetër që ju intereson.

Shikoni Qendrën tonë të eLearning për të mësuar më shumë rreth kushteve të zakonshme të shëndetit të sjelljes.

Gjeni një Ofrues

Futni fjalët kyçe më poshtë dhe klikoni paraqit.

Këshilli Koordinues i Shëndetit të Sjelljes në të gjithë Shtetin e Teksasit

Talk to Someone Now Bisedoni me dikë tani Talk to Someone Now

Call

Choose from a list of Counties below.

Search by city or zip code.


Click to Text

Teksti

Text HOME to 741741
Talk to Someone Now