Informacioni Legjislativ

Legjislacioni lidhur me shëndetin mendor

  • Legjislacioni në lidhje me shëndetin mendor mund të jetë dërrmues dhe konfuz. Fatmirësisht ka agjenci si ato më poshtë që e kanë bërë më të lehtë kërkimin, gjetjen dhe leximin e legjislacionit aktual në lidhje me shëndetin mendor në Teksas. Përdorni Burimi Online i Legjislaturës së Teksasit për të gjetur Legjislaturën e Teksasit.


Lajme rreth seancave të ardhshme legjislative

  • “Midis një sërë temash të lidhura me kujdesin shëndetësor, Dhoma e Përfaqësuesve të Teksasit gjatë vitit të përkohshëm” jashtë “në 2020 do të studiojë sistemin shëndetësor të sjelljes së shtetit, parandalimin e trafikimit të fëmijëve dhe efektin e teknologjisë dhe” të dhënave të mëdha “në sigurimet. “


Avokim

  • Nëse jeni të interesuar për avokim, NAMI ka një buletin dhe sistemi i alarmit për të cilin mund të regjistroheni për të qëndruar të azhurnuar mbi mënyrat e përfshirjes.


Burimet e politikës publike të Teksasit


Burimet e politikës publike kombëtare

Talk to Someone Now Bisedoni me dikë tani Talk to Someone Now

Call

Choose from a list of Counties below.

Search by city or zip code.


Click to Text

Teksti

Text HOME to 741741
Talk to Someone Now