Lidhje të shpejta dhe burime të tjera


Lidhjet Medicaid

Për të parë nëse keni të drejtë për Medicaid, përdorni Kontrolluesi i përshtatshmërisë së Medicaid

Ka dy mënyra për të aplikuar për Medicaid:

 1. Përmes shtetit të Teksasit në YourTexasBenefits.com
 2. Permes Tregu i Sigurimeve Shëndetësore

Ju gjithashtu mund të përdorni YourTexasBenefits.com për të aplikuar për një sërë programesh të tjera duke përfshirë:

 • Përfitimet ushqimore SNAP
 • Programi i Sigurimit Shëndetësor të Fëmijëve (CHIP)
 • Programet e Kursimeve Medicare
 • Ndihma e përkohshme për familjet në nevojë (TANF)
 • Shërbimet shëndetësore të grave
 • Shërbime të kujdesit afatgjatë
 • Ndihma për katastrofat
 • Dhuna në Familje
 • Mbështetja e shtatzënisë
 • Ndihma tatimore

Burimet e Tjera

Ju lutemi vini re, kjo faqe nuk ka për qëllim të jetë gjithëpërfshirëse për të gjitha shërbimet sociale të disponueshme në Teksas. I referohet Teksas 2-1-1 për çdo nevojë tjetër shtesë të shërbimit social.

Talk to Someone Now Bisedoni me dikë tani Talk to Someone Now

Call

Choose from a list of Counties below.

Search by city or zip code.


Click to Text

Teksti

Text HOME to 741741
Talk to Someone Now