Diverse group of people together

Не си сам.

3,309,000

возрасните во Тексас се живеење
со ментална болест 1 На

754,000

возрасните во Тексас имаа сериозни
мисли за самоубиство во изминатата година 1 На

61%

на возрасни во Тексас на кои им беше потребен третман за ментално здравје во последната година не прими ниту една 1 На

Најдете провајдер

центар за учење

Овој ресурсен центар е дизајниран да ве опреми со знаење, ресурси и чувство на надеж за иднината – за себе или за некој друг за кој се грижите.

Проверете го нашиот центар за е -учење за да дознаете повеќе за вообичаените здравствени состојби во однесувањето.

Најдете провајдер

Внесете клучни зборови подолу и кликнете поднеси.

Координативен совет за однесување во однесувањето на Тексас низ целата држава

Talk to Someone Now Зборувај со некој сега Talk to Someone Now

Call

Choose from a list of Counties below.

Search by city or zip code.


Click to Text

Text

Text HOME to 741741
Talk to Someone Now